skip to Main Content

Hvem er Skadehjælpen?

Skadehjælpen er en del af Din forsikringsekspert.

Vores formål med, at starte Din forsikringsekspert og skadehjælpen er, at skabe en bedre balance i markedet for komplekse forsikringer. Området har i mange år været domineret af store selskaber, som ikke har haft interesse i, at uddanne deres kunder i forsikringer. Markedet har derfor været lukket for udvikling, lidt på samme måde som realkreditmarkedet er for mange i Danmark.

Vi vil gerne hejse fanen for information og klar tale, og derigennem hjælpe vores kunder med, at få den optimale dækning, når de laver deres dyreste investering.

Vi kender markedet indgående, og kan derfor rådgive dig til, at vælge de rigtige forsikringer. Vi kan skille de forskellige forsikringer ad, så du også kan se meningen og få en forståelse af hvad du får for dine penge.

Forsikring handler om tryghed. Så hvorfor skal det være så svært at finde rundt i? Hvorfor skal det pakkes ind i komplicerede vendinger og alenlange betingelser? Det er lige præcis derfor vi har startet Din forsikringsekspert.

– Vi vil gøre det nemt, at sikre dit hjem.

En del af noget større

Komplet Køberrådgivning en fælles boligportal for ekspertrådgivning på ejendomsmarkedet. Komplet Køberrådgivning, er sat i verden for at hjælpe forbrugere med, at navigere i et meget videnstungt og lukket marked.

At købe hus, er for de fleste mennesker den største beslutning i livet. Mange køber oplever det, som den mest komplicerede beslutningsprocess, fordi der er så mange faldgrupper, når man køber et hus. Ejendomsmæglere er sælgers mand og har kun sælgers interesse. Derfor kan man som køber komme rigtig galt afsted, hvis ikke man har valgt rådgivere, som kun har sin interesse. Rådgiverene hos Komplet Køberrådgivning, er særlig udvalgte, på baggrund af deres ekspertviden og erfaringer i markedet. Tryghed, troværdighed, etik og gennemskuelighed er blandt de punkter, vi vægter meget højt i processen.

– Vi vil gøre det trygt, at købe bolig.

Back To Top